Jobangel (Fazekas Éva) konzultáció megrendelése

A személyes adatokra a számla kiállításához van szükség, az adatokat nem továbbítom harmadik félnek, teljes diszkrécióval kezelem (részletes adatkezelési tájékoztató itt) Személyes konzultáció óradíja 12.000 Ft/1 óra, 22.000 Ft/2 óra (alanyi áfamentes), Skype konzultáció ára 12.000 Ft/1 óra (alanyi áfamentes)

Kuponkódos kedvezmény esetén a kedvezményes árat a visszaigazolásban láthatod! A 2017-ben kiadott kuponkódok a legkésőbb 2018.01.20-ig feladott megrendelésekre érvényesek.

Adatkezelési tájékoztató

Az adatkezelési tájékoztatót ide kattintva olvashatja.

Rendelési információk

A megrendelés adatairól jelentkezés után az általad megadott e-mail címen visszajelzést küldök, hogy valóban Te rendelted meg a tanácsadást és elküldöm a további információkat, egyben a díjbekérőt is.

Fizetési határidő: előrefizetés. Fizetni átutalással, és a megadott bankszámlára OTP bankfiókban, pénztári befizetéssel is lehet.

A személyes konzultáció helyszíne: 1068 Budapest, Benczúr u. 45. II. em. 216, Jól-Lét Alapítvány irodája (Ha mást helyszínt szeretnél, írd meg nekem: megrendeles@jobangel.hu

Az egyeztetett konzultációs időpontot 48 órával az időpont előtt lehetséges változtatni.

A konzultáció időpontja a szolgáltatás árának kifizetése után válik véglegessé. A végszámlát e-mailben továbbítom Skype konzultáció esetén, vagy személyes találkozó esetén személyesen adom át.

Számla kiállító: Fazekas Éva e.v., adószám: 53616881-1-24

——

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő fogyasztó 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte.