Partnerek

 

 

hu.jooble.org

 

Mi az a Jooble? 

Mit tesz Ön, ha meg akar találni valamit az interneten?

Pontosan! Keresőmotorokat fog használni – olyanokat, mint a Google vagy Yandex.

A Jooble ugyanilyen keresőmotor azzal a különbséggel, hogy kifejezetten álláskeresésre terveztük. A keresés az összes állásportálon folyik Magyarországon.

A Jooble automatikusan kiszűri a másolódó állásokat, így a különböző állásportálokon megjelenő egyforma álláshirdetéseket egy hirdetésként mutatjuk meg. Keresés közben érdemes odafigyelnie bal oldali szűrőpanelünkre, segíteni fog pontosítani a keresést és megtalálni az optimális állást.

Ne pazarolja az idejét! A Jooble 1 mp alatt elvégzi azt a keresést, ami általában 1 óráig tartana!

Kezdje most!

 

 

Jól-Lét Alapítvány

Jól-Lét Alapítvány – Proaktívan a nők gazdasági függetlenségéért,
kiteljesedéséért és munkahelyi esélyegyenlőségéért


A Jól-Lét Alapítvány küldetése,
hogy hozzájáruljunk a nők és férfiak egyenlőségén alapuló társadalomhoz. Azért dolgozunk, hogy minden nő és férfi azzá válhasson, akivé szeretne, ennek érdekében folytatjuk tudatformáló kampányainkat, nyújtjuk szakértői szolgáltatásainkat az egyének, munkáltatók és szakmapolitikai döntéshozók számára.

Munkatársaink a saját életükben, szűkebb és tágabb környezetükben tapasztaltak alapján köteleződtek el alapítványi célkitűzéseink, a nemek teljes élethez való egyenlő esélyeinek megteremtése, képességeiknek és élethelyzetüknek megfelelő munkavállalásának elősegítése, a szülői szerepek egyenlőbb megosztása mellett.

Hazai és nemzetközi kutatási és foglalkoztatási projektek résztvevőjeként bővítve elméleti és gyakorlati ismereteinket, folyamatosan fejlesztjük szülők és munkáltatók részére nyújtott innovatív szolgáltatásainkat, végezzük szakértői munkánkat, és indítjuk útjukra kezdeményezéseinket.

További információk

 

 

 

HR Portal

A HR Portal egy 2003 óta létező HR szakmai híroldal.

A korábban szigorúan a HR-szakmában dolgozókat megszólító portál mára nagyobb közönség felé nyitott: a másik oldal, az álláskeresők, az aktív dolgozók, a gyesen lévő szülők és a nyugdíj előtt állók is rengeteg hasznos információt találnak oldalunkon. Aktuális cikkeink és a munka világát érintő friss híreink mellett kalkulátoraink, HR-kifejezéseket magyarázó szótárunk és HR-blogjaink is népszerűek.

Igyekszünk az álláskeresőket is segíteni: ezért hoztuk létre egyre bővülő önéletrajz-adatbázisunkat, valamint az olvasók feltehetik kérdéseiket szakértőinknek kérdezz-felelek rovatunkban: többek között munkajogi, megváltozott munkaképességet érintő és nyugdíjjal kapcsolatos témákban.

Elérhetőség: hrportal.hu

 

 

 

cvonline_logo-20171214

 

 

CVonline

A Cvonline.hu állásportál célja, hogy találkozási pontként szolgáljon az álláskeresők és a munkáltatók számára. Portálunkon több mint 6000 aktuális álláslehetőség közül válogathatnak az álláskeresők.

Olyan cégek hirdetnek weboldalunkon, mint az Audi, Tesco, Aegon, Erste Bank vagy épp a Bosch, így az ország vezető, legismertebb vállalatainak ajánlatai közül éppúgy válogathatnak látogatóink, mint a kkv szektor nyitott pozíciói közül. Lehetőség van kategóriák (pl. Asszisztencia / Adminisztráció), cégek (pl. Tesco-Global Áruházak Zrt.), terület (pl. Budapest) és kulcsszó (pl. menedzser, grafikus, sofőr) alapján keresni. Az álláskeresés mellett további szolgáltatásokat kínálunk díjmentesen az álláskeresőknek, ilyen például az önéletrajz feltöltés, valamint az állásértesítő szolgáltatás.

Az álláskeresés mellett blog oldalunkon számos cikket olvashatnak az álláskeresők önéletrajz-készítéssel, motivációs levéllel, interjúra való felkészüléssel és egyéb karriert érintő témával kapcsolatban.

Elérhetőség: www.cvonline.hu

* *
Tetszett? Oszd meg másokkal is!