Álláskeresés válságban: interjú a Civil rádióban

Álláskeresés válságban: interjú a Civil rádióban

 

Az előző poszt egy reposzt volt korábbról, amit a rádióhallgatók kedvéért emeltem ki újra. Az interjú során a poszthoz képest kicsit más megközelítésből beszéltem a válság alatti álláskeresésről.

Az interjú itt meghallgatható:

http://jobangel.hu/wp-content/uploads/2020/06/Job_Angel_interju0530.mp3

# # #

Hasznos lehet mindez az ismerőseidnek is? Lájkold, oszd meg!

Ha neked is személyes (jelen helyzetben csakis online, kamerás, élő konzultációs) segítségre van szükséged az álláskeresésedben, karrierváltásodban, válogass tematikus szolgáltatásaimból! További információkért látogasd meg Facebook-oldalam!

# # #

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Írj te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Mások mondták:

 1. babona
  mondta:

  @jobangel: Oké megvolt, tényleg egész jó:) Végre megértettem hogy nem könnyebb lesz, csak egyszerűbb és gyorsabb a keresés folyamata.

 2. babona
  mondta:

  @jobangel: oké letöltöm:) mókushang lesz…

 3. jobangel
  mondta:

  @babona: Cikk majd holnap lesz, mert nem érek rá, erre meg tessen rászánni 12 perce. A hangom nem épp rádióba való, a hólapáttól a lila mókusig mindenről beszéltem, ahogy én szoktam, szóval szerintem szórakoztató 12 perc lesz 🙂

 4. babona
  mondta:

  A videókat se nézem meg (túl hosszú) talál letöltve felgyorsítva meghallgatom… cikket kérünk 🙂

 5. kocog
  mondta:

  Pàlyàzhanàk helyett: pàlyàzhatnék. Bocs.

 6. kocog
  mondta:

  @jobangel: Az elöbb nem irtam, de a hirdetések szövegét is elolvastam akkor, ha a munka megnevezése illett a végzettségemhez. E téren sajnos tapasztalt vagyok, sokszor a hirdetö sem tudja, mit keres, összeirnak hetet-havat, aztàn csodàloznak, ha a lila mokus nem kopog az ajtajukon. Nyilvàn nem fogok elolvasni olyan àllàshirdetést, ami kb Mako és Jeruzsàlem.
  Szoval igy, elolvasàs utàn adodott 4 olyan, ahova esetleg pàlyàzhatnàk, ha akarnék. És akkor nekem hiànyszakmàm van. Hàt, nem tudom, mit remélhet az, akinek teljesen hétköznapi, 12 egy tucat végzettsége van, és mégis élni szeretne valamiböl.

 7. jobangel
  mondta:

  @kocog: ezért mondtam, hogy ne törődjünk a végzettségekkel, pozíciónevekkel, hanem feladatot keressünk. Az álláshirdetések nem lettek jobbak az elmúlt 20 év alatt sajnos.

 8. kocog
  mondta:

  Meghallgattam az interjút. Ennek hatására, csak úgy kíváncsiságból, megnéztem a profession.hu-n, vajon hány helyre tudnék pályázni, ha akarnék. A háromszázvalahány elvi lehetöségböl (a szakma megnevezése illlett a végzettségemhez) kb 4 olyan volt, amit el is tudnék látni. Ez a 4 az ország négy .pontján van.
  Nem látom optimistán a helyzetet.