Bemutatkozás

bejelentkezes-eva

Az álláskeresők védangyalaként 2011 óta segítek álláskeresőknek, írom blogjaim az álláskeresésről. Bárki fordulhat hozzám bizalommal, mert igyekszem mindazt elkerülni, ami a mai magyar munkaerőpiacon megnehezíti az álláskereső életét. A diszkriminációt, a sablonos kommunikációt, a betanult kérdés-válasz mentén rendezett színjátékot, amit állásinterjúnak tartanak.

A nők álláskeresési nehézségeit magam is megtapasztaltam álláskereséseim során az elmúlt több mint 20 évben – és sikerrel vettem az akadályokat. Informatikai, telekommunikációs iparágban dolgoztam végig, ahol kb. 10% a nők aránya. És nem volt nehéz! Így nőként megértéssel, empátiával, álláskeresési tanácsadóként pedig tárgyi tudással tudlak átsegíteni az álláskeresés nehézségein. A karótnyelt vezetők világa helyett az őszinte, mosolygós, együttműködő kommunikáció híve vagyok a szakmai életben.

Miért fordulj hozzám?

Velem lehetsz őszinte, nálam ezzel nem buksz el egy állást! Nem kell sablonokat visszamondanod, nem kell megfelelned vélt vagy valós elvárásoknak. Velem azt tanulhatod meg, hogy úgy keress állást, hogy magadat adhasd, és a lehető leggyorsabban sikeres is legyen az álláskeresésed.

Konkrét segítséget nyújtok, nem általánosságokat fogsz tőlem hallani. Professzionális tartalmú önéletrajzot készítünk,  kidolgozzuk a te 3 lapodat, ami biztos támaszod lesz az állásinterjúkon. Segítek konkrét állásinterjúra felkészülni, álláshirdetésre jelentkezni. Vezetőként, specialistaként strukturáltan, stratégia mentén, lenyűgöző portfólióval találhatod meg az új kihívást jelentő pozíciót.

Mivel várlak?

A komolykodás nem az én asztalom, a munkát mégis komolyan veszem. Oldott hangulatban, optimista és realista szemléletben fogunk beszélgetni a karrieredről. Ellentétben sok tanácsadóval, én NEM azzal büszkélkedem, hogy nálam sírva fakadnak a vendégek.  Tőlem mosolyogva, tettrekészen, tele valós reménnyel fogsz távozni – ez a célom. Az állásinterjúkon lazán, magabiztosan fogsz fellépni, és határozottan képviseled majd az érdekeidet – így találod meg azt az állást, ami neked jó!

Álláskeresői segítségnyújtásban szerzett tapasztalataim:

  • 2011 óta írom a Jobangel blogot, ezidő alatt kb. 8000 álláskeresővel kerültem legalább online kapcsolatba, segítettem nekik önéletrajzot írni, álláshirdetésre jelentkezni, állásinterjúra felkészülni.
  • Szakíróként hetente jelentkeztem éveken át álláskereső rovattal a CV-online blogján
  • A hrportal.hu rendszeresen kéri véleményemet egyes témákban: ezzel képviselem az álláskeresők szempontjait a HR szakma berkeiben.
  • Amire a legbüszkébb vagyok: a Jól-Lét Alapítvány és a Máltai Szeretetszolgálat önkénteseként ingyenes álláskereső előadásokat tartok, segítve ezzel a hozzájuk forduló nők boldogulását álláskeresésben, karrierben, főleg – de nem kizárólag – GYESről, GYEDről való visszatérésben.

bejelentkezes-eva

Ki vagyok én?

Nem HR-es vagyok, hanem álláskereső 🙂 Tanult szakterületeim a logisztika, a marketing, az informatika, értékesítés. Versenyszférában kis magyar cégeknél, startupnál, de karrierem 25 évéből 20 évet multinacionális vállalatoknál dolgoztam. Termékmenedzserként, üzletfejlesztőként, értékesítőként kerestem magam mellé kollégákat is. Így ismerem  cégek belső működését, kiválasztási gyakorlatát is. Az elmúlt 10 évben naponta 1-2 órát biztosan olvasok az álláskeresés és toborzás szakmai életéről, ezzel fejlesztve folyamatosan tudásomat.

További információk rólam Linkedin szakmai profilomon és karrier portfóliómban. (Szeretnél te is ilyen portfóliót magadról? Segítek összeállítani! Katt ide!)

Sajtómegjelenéseim itt

 

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!