Bemutatkozás

bejelentkezes-eva

Fazekas Éva JobangelAz álláskeresők védangyalaként 2011 óta segítek álláskeresőknek, írom blogjaim az álláskeresésről. Bárki fordulhat hozzám bizalommal, mert igyekszem mindazt elkerülni, ami a mai magyar munkaerőpiacon megnehezíti az álláskereső életét. A diszkriminációt, a sablonos kommunikációt. A nők álláskeresési nehézségeit magam is megtapasztaltam álláskereséseim során az elmúlt több mint 20 évben. Így nőként megértéssel, empátiával, álláskeresési tanácsadóként pedig tárgyi tudással tudlak átsegíteni az álláskeresés nehézségein.

Miért fordulj hozzám?

Velem lehetsz őszinte, nálam ezzel nem buksz el egy állást! Nem kell sablonokat visszamondanod, nem kell megfelelned vélt vagy valós elvárásoknak. Velem azt tanulhatod meg, hogy úgy keress állást, hogy magadat adhasd, és a lehető leggyorsabban sikeres is legyen az álláskeresésed.

 

Konkrét segítséget nyújtok, nem általánosságokat fogsz tőlem hallani. Szolgáltatásaim az azonnali sikeres álláskereséshez visznek közelebb. Segítek konkrét állásinterjúra felkészülni, álláshirdetésre jelentkezni.

Álláskeresői segítségnyújtásban szerzett tapasztalataim:

  • 2011 óta írom a Jobangel blogokat, ezidő alatt 7000 álláskeresővel kerültem legalább online kapcsolatba, segítettem nekik önéletrajzot írni, álláshirdetésre jelentkezni
  • Szakíróként hetente jelentkezem álláskereső rovattal a CV-online blogján
  • A hrportal.hu rendszeresen kéri véleményemet egyes témákban: ezzel képviselem az álláskeresők szempontjait a HR szakma berkeiben.
  • Amire a legbüszkébb vagyok: a Jól-Lét Alapítvány és a Máltai Szeretetszolgálat önkénteseként ingyenes álláskereső előadásokat tartok, segítve ezzel a hozzájuk forduló nők boldogulását álláskeresésben, karrierben, főleg – de nem kizárólag – GYESről, GYEDről való visszatérésben.

bejelentkezes-eva

Ki vagyok én?

Nem HR-es vagyok, hanem álláskereső 🙂 Tanult szakterületeim a logisztika, a marketing, az informatika, értékesítés. Versenyszférában kis magyar cégeknél, startupnál, de karrierem 25 évéből 20 évet multinacionális vállalatoknál dolgoztam. Termékmenedzserként, üzletfejlesztőként, kerestem magam mellé kollégákat is. Így ismerem az ilyen cégek belső működését, kiválasztási gyakorlatát is. Az elmúlt 10 évben naponta 1-2 órát biztosan olvasok az álláskeresés és toborzás szakmai életéről, ezzel fejlesztve folyamatosan tudásomat.

További információk rólam Linkedin szakmai profilomon. Katt ide!

Sajtómegjelenéseim itt