Médiaajánlat

PR-cikk ajánlatkéréshez kattinson ide!


Pár példa eddigi PR-cikkeimre:

Egy cég, ahol jó dolgozni – korlátlan home office-ban

Ha más munkát nem találok, legfeljebb elmegyek takarítani

Vállalati oktatások – jövőre hangolva

Mit tehet egy szülő az autista gyermeke sikeres álláskereséséért?


Fizetett PR cikk megjelentetése esetén az ügyfelem által leadott anyag vagy a velem közösen kialakított tartalom jelenik meg a blog oldalon.

A megjelenés “sticky”, azaz kiemelt hírként kerül fel az oldalra a megrendelő által fizetett időtartamig, majd ezt követően a kiemelt státusz megszűnik és a bejegyzés a megjelenése dátumának megfelelően sorolódik be az oldalon megjelenő anyagok közé.

Kiemelt státuszban a cikk közvetlenül a blog főoldal tetején foglal helyet a megrendelt időszak végéig. Facebookon, Linkedinen, Hrblog.hu-ra tükrözve jelenik meg.

Ha PR-cikket szeretne/szeretnél, a kapcsolatfelvételhez kérem, töltse ki ezt az űrlapot!

A célcsoport

Fehérgalléros és kékgalléros munkavállalók, álláskeresők, HR-esek, felsővezetők olvassák ezt a blogot, akik leginkább a versenyszférában dolgoznak. A szakmai múltam okán az informatikusok és informatikai cégnél dolgozók felülreprezentáltak az olvasói körömben.

A blog témája szakmai oldalról a HR-eseket, kkv cégtulajdonosokat vonzza: az álláskeresésen túl vállalati stratégiák, üzleti modellek, munkáltatói jógyakorlatok és elrettentő példák jelennek meg folyamatosan.

A PR-cikk témája

Egy konkrét cég, stragétia, munkáltatási gyakorlat bemutatása, egy jógyakorlat, egy kampány, egy toborzási projekt stb.

Ha úgy érzi/érzed, hogy a célcsoportnak szeretné bemutatni cégét, kampányát, saját gondolatait az üzletmenetről, stratégiákról, a toborzásában segítene egy cikk az egyik legstabilabb munkavállalással kapcsolatos blogon, szívesen segítek!

A „szabályok”

  • Csak eredeti (nem másolt), más webfelületen még meg nem jelent szöveget közlök!
  • A számomra nem elfogadható témákat indokolás nélkül elutasítom (áltudomány, etikátlan gyakorlat, törvénytelen megoldások bemutatása).
  • A megjelenésről alanyi adómentes számlát állítok ki, adószámos természetes személyként.

Ha PR-cikket szeretnél/szeretne, a kapcsolatfelvételhez kérem, töltse ki ezt az űrlapot!

Az árak

Megbeszéljük!

Megfizethető, korrekt, hatékony partner szeretnék lenni, így a céljáért/célodért dolgozva az is része a munkámnak, hogy mindketten elégedettek legyünk az együttműködésben. Ezért konkrét árlistát erre a szolgáltatásra nem publikálok.

Várom szeretettel ügyfeleim között!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!