CV-péntek: Logisztikai menedzser önéletrajza

CV-péntek: Logisztikai menedzser önéletrajza

log_manager.jpgAz önéletrajznak egyszerű, jól áttekinthető, de mégsem gyakori formátumot választottam. Az „Önéletrajz” cím helyett már a nevet tettem a fejlécbe, hogy afféle névjegykártyaként szolgáljon. Azt, hogy ez egy önéletrajz, a tartalmából bárki megállapíthatja anélkül is, hogy ráírnánk 🙂

Az unalmas fejezetcímek helyett más szavakat használtam, nem „személyes adatok”, hanem „kapcsolatfelvétel”, nem „előző munkahelyek”, hanem „szakmai életút”, nem „készségek” hanem „tulajdonságaim” stb. A sablonoktól eltérni szinte mindig jó ötlet, ha megtaláljuk, hol érdemes eltérni, és milyen mértékben.

A tulajdonságok közé nemcsak az unalmas precizitás, önállóság, csapatjátékosság felsorolást írtam, hanem egy gyors szinopszis mentén vettem végig pár tulajdonságot: mit kell csinálnia egy logisztikai menedzsernek? Tárgyalni, mérlegelni, dönteni, mert ezen a szakterületen időnként túl gyorsan történnek a dolgok ahhoz, hogy bizonytalankodjon, vagy megerősítésre várjon. Ehhez megfelelő tulajdonságait emeltem ki, a táblázatban úgy rendeztem, hogy az egymást támogató tulajdonságok egymás alá kerüljenek (felelősségtudat+döntésképesség együtt pl.)

Írtam szakmai eredményekről szóló fejezetet, mert egy döntési jogkörrel rendelkező embertől elvárják, hogy a döntései eredményeiről be tudjon számolni.

Letöltés – logisztikai menedzser

További mintáim itt elérhetők.

Sok sikert!

Mi az a CV-péntek?

A jobangel.blog.hu-n péntekenként új rovattal jelentkezem. Egy-egy önéletrajzmintát mutatok be, rövid magyarázatokkal, mit, miért, hogyan írjunk az adott önéletrajzba.

Az önéletrajzok szereplői fiktív jelöltek, a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Írj te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Mások mondták:

  1. jobangel
    mondta:

    @doggfather: Szívesen, sok sikert hozzá!

  2. doggfather
    mondta:

    tyű, ezért nagy köszi! Ezt fogom használni!