Álláskeresőknek

Önéletrajz-tanácsadás

Ingyenes segítség önéletrajzod megírásában:

Rendszeresen tartok olyan workshopokat, amire regisztráció után ingyen bejelentkezhetsz! Élő, kétoldalú csoportos prezentációk, beszélgetések, kérdések, egy 1,5 – 2 órás alkalommal. Következő alkalomról további információkat itt találhatsz: Aktuális események

Emellett inspirációkért tekintsd meg ingyenes önéletrajzmintáimat: Ingyenes önéletrajz minták

Ha írásos elemzést, javaslatokat szeretnél meglévő magyar és/vagy angol nyelvű önéletrajzodhoz, itt találsz további információkat: Jobangel – önéletrajzjavítás

és itt tudod megrendelni:  Önéletrajzjavítás megrendelése (ára: 8000 Ft/CV, alanyi áfamentes)

Álláshirdetésre jelentkezés

Küldözgeted az önéletrajzod, de hiába? Van egy jó önéletrajzod, de nem tudod, hogy tedd egyedivé, hogyan válaszolhatnál vele a legjobban egy adott álláshirdetésre? Pedig mindennél jobban akarod azt az állást? Tőlem konkrét segítséget kapsz, nem csak jótanácsot! Leülünk együtt a számítógép elé, megírjuk együtt az álláspályázatot, kísérőlevelet, motivációs levelet, az önéletrajzot az álláshirdetésre válaszoló személyes anyaggá alakítjuk. Közösen, úgy, hogy a Te egyéniséged és az én többezer álláspályázat megírásában szerzett tapasztalatom is benne lesz! Mindent megteszünk azért, hogy az álláshirdető téged akarjon állásinterjúra hívni!

Érdekel

Állásinterjú felkészítés

Behívtak egy konkrét céghez állásinterjúra? Akkor fel kell készülnöd a cégből, az adott pozícióból, amire pályáztál, a piacról, amin a cég tevékenykedik! Nem tudod, hogy fogj hozzá, félsz, hogy nem fog sikerülni? Közvetítőcéghez, fejvadászhoz készülsz interjúra, és már évek óta nem jártál állásinterjún? Segítek felkészülni!

– Átvesszük, amit a cégről, a piacról, az adott pozícióról tudnod kell.
– Átnézzük az önéletrajzod, és kitaláljuk, hogy a szakmai bemutatkozásod hogyan építsd fel.
– Ha vannak gyenge pontjaid, akkor azok kommunikálására is felkészülünk. (pl. időszakos kimaradás, „rés” az önéletrajzban, kínos felmondás kommunikálása)
– Az állással kapcsolatos álláskeresői kérdéseket is összeszedjük. Mi fontos neked, mik az állás bizonytalan pontjai, mire kell rákérdezned?

Mi lesz az eredmény: önbizalommal telve indulhatsz az állásinterjúra. Lesz tárgyi tudásod a cégről, sablonok helyett valós válaszaid lesznek a várható kérdésekre. A téged érdeklő kérdéseket bátran, jól megfogalmazva fogod tudni feltenni!

Érdekel

Álláskeresési stratégia kialakítása

Pályakezdők, pályamódosítók, pályaújrakezdők dilemmája, hogy hogyan is fogjanak hozzá az álláskereséshez? A klasszikus hirdetésböngészés nem biztos, hogy elég, ismerősök sem igazán tudnak segíteni… Közösen kialakítjuk a neked fontos szempontok szerint az álláskeresési stratégiádat, megtervezzük, milyen lépéseket végezz el ahhoz, hogy közelebb juss a célodhoz.

A célom minden esetben ugyanaz: olyan stratégiát kialakítani Veled közösen, ami segít abban, hogy a neked legmegfelelőbb munkát találd meg, illetve előreléphess a jelenlegi helyzetedből.

Érdekel

Vezetői portfólió készítés

Az önéletrajzok elvárt terjedelme általában 2 oldal, ebbe belesűríteni a 20 évnyi tudásod, tapasztalatod, eredményeid, szakmai hitvallásod, vezetői meggyőződésed szinte lehetetlen. Erre speciális álláspályázati anyag kell, afféle vezetői összefoglaló – rólad.

A vezetői összefoglaló tanácsadó anyagokba, szakmai ajánlatokba írt 1-2 oldalas írás, amit úgy kell elkészíteni, hogy egy nem szakmabeli is megértse, miről szól maga a tanulmány. Egy vezetői álláspályázat is ilyen  legyen: nem (kizárólag) HR-esnek íródik, valószínűleg a teljes top menedzsment fogja olvasni, lehet, hogy a HR-es a legkevésbé, ha mégis, ott is a legmagasabb szintű vezető fogja látni.

Érdekel

Felkészítés kamerás állásinterjúra

Skype-on vagy más videós alkalmazáson keresztül kell állásinterjúznod? Gyakorold be velem, hogy a munkáltató már tökéletes képet kaphasson rólad! Az általános állásinterjú-felkészítésen túl a kamerás interjúzás specialitásait is átvesszük, a kamerás megjelenésed, viselkedésed is tökéletesítjük! Így biztosan nem hibázol majd!

Érdekel

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!