Felkészítés online állásinterjúra

Felkészítés online állásinterjúra

Időmegtakarítás, vagy az álláskereső és az interjúztató közötti fizikai távolság miatt sokszor a cégek Zoom vagy egyéb webkamerás megoldással szerveznek állásinterjút. Sőt, ma már robotok is interjúztatnak (részletes cikkem róla itt) Ennek vannak specialitásai a személyes találkozáshoz képest.

Egyértelmű egy kamerás interjúnál, hogy ne legyen háttérzaj, zavaró mozgás a kamera látószögében, mégis a cégek itt előnyben vannak. A drága videokonferencia-rendszerek, a kifejezetten videokonferenciára berendezett szobák náluk biztosítják a kényelmes és megfelelő minőségű kapcsolatot. Az álláskeresőknek otthon pedig többnyire egy webkamera vagy egy laptopba beépített kamera áll rendelkezésre. Nem elvárható, hogy komolyabb technológiákkal rendezkedjünk be álláskeresőként egy videós állásinterjúra. Ahhoz, hogy mégis jól szerepeljünk, ki kell próbálni, hogyan is fog ez működni.

A személyes találkozáshoz képest másképp kell öltözni, sminkelni, különösen figyelni kell a testtartásodra, a fényviszonyokra stb. Nehezebben érvényesülnek a testbeszéd által közvetített kommunikációs elemek, a gesztikulációt is le kell lassítani, stb. De persze vannak előnyei is mindennek: pl. jegyzeteket használhatsz észrevétlenül.

Velem mindezt begyakorolhatod! Kamerán keresztül fogunk beszélgetni, kb. 60-70 percet. Segítek kialakítani a kamerás megjelenésed, ellátlak konkrét instrukciókkal, mit tegyél azért, hogy így is a lehető legjobban szerepelj.

A program tartalma:

Előre egyeztetett időpontban Google Meet kapcsolaton keresztül segítek az állásinterjúra felkészülésben, és a kamerás specialitásokhoz alkalmazkodásban.

Eredmény:

Jó beállításokkal, megfelelően előkészített jegyzetekkel, felkészülten jelentkezhetsz be az éles állásinterjúdra. Begyakoroljuk a kommunikációs elemeket,  előnyeid és/vagy hátrányaid megfelelő elmondására is kitaláljuk a legjobb stratégiát.

A program ára: 20.000 Ft/alkalom (áfamentes)

megrendelés

Megrendelés menete:

  1. Küldj egy megrendelő e-mailt ide kattintva
  2. Válaszd ki a kívánt konzultációs programot, add meg számlázási adataidat (név, számlázási cím)
  3. A számlát PDF-ben fogod megkapni, átutalással, OTP-ben pénztári befizetéssel egyenlítheted ki.
  4. A számla kiegyenlítése után egyeztetünk időpontot a Skype konzultációra e-mailben, vagy telefonon.

Mivel készülj?

Küldj nekem önéletrajzot legkésőbb a konzultáció előtti napon, ill. ha van kérdésed, azt is gyűjtsd össze, küldd el nekem előre, ha tudod.

 

 

 

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!