CV-péntek: szállítmányozási ügyintéző önéletrajza

CV-péntek: szállítmányozási ügyintéző önéletrajza

cv-szallitmanyozo.jpgEgy operatív munkát végző szállítmányozási ügyintéző, aki hasonló állást keres ezután is, azt mutassa be az önéletrajzában, miből áll a napi munkája pontosan. Azaz ne beszéljen általánosságokban, mert abból nem látszik, mihez is ért igazán.

Az első bekezdésben egy rövid bemutatkozóban a szakma leglényegesebb kritériumait (nyelvtudás, gyakorlat, készségek) foglaltam össze, plusz beleírtam, miért is jelentkezik.

Utolsó munkahelyén végzett olyan jelentőségű munkát, amit érdemes volt kirészletezni, így hasonló munkakörökre (akár ügyféloldali kiszolgálásra, akár szállítmányozási ügyintézésre) sikerrel jelentkezhet.

Mivel ez egy fiktív jelentkező, a sablon tartalmában „élőben” érdemes vagy az ügyfeles vagy a szállítmányozós részt hangsúlyosabbá tenni aszerint, hogy az épp megpályázott állás milyen feladatokat tartalmaz az álláshirdetés szerint.

Letöltés – szállítmányozási ügyintéző

További mintáim itt elérhetők.

Sok sikert!

Mi az a CV-péntek?

A jobangel.blog.hu-n péntekenként új rovattal jelentkezem. Egy-egy önéletrajzmintát mutatok be, rövid magyarázatokkal, mit, miért, hogyan írjunk az adott önéletrajzba.

Az önéletrajzok szereplői fiktív jelöltek, a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Írj te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Mások mondták:

  1. jobangel
    mondta:

    @doggfather: szívesen, használja sikerrel 🙂

  2. doggfather
    mondta:

    ezt meg öcsémnek köszi. 😀