Nemzetközi állásbörze Budapesten, 2015. április 25-én

Nemzetközi állásbörze Budapesten, 2015. április 25-én

euworks_allasborze.jpg

Az állásbörze rendezői hívták fel a figyelmem erre a rendezvényre. Külföldi álláskeresésben gondolkodóknak nagyon jó lehetőség: munkaadók és állásközvetítő ügynökségek is jelen lesznek.

A standok látogatásának lehetősége mellett lesznek még olyan szolgáltatások is, mint nyelvi teszt, kérdezz-felelek, kiselőadások munkákról angol- és német nyelvterületen, önéletrajzírásban segítségnyújtás.

Azért is fontos egy ilyen rendezvényen résztvenni álláskeresőként, mert a külföldi álláskeresés sok kockázatot hordoz: nem könnyű ellenőrizni, valós-e a cég, akivel tárgyalsz, tartják-e az ígéreteiket, valós munkáról beszélnek-e. Az itt megjelenő cégek esetében biztos lehetsz ebben: kamucég nem költ állásbörzés megjelenésre  🙂

A szervezők elmondása szerint a rendezvényen 7 ország kb. 70 állásajánlatát fogják a standokon kínálni, hozzáteszem, hogy a közvetítők jövőbeli lehetőségei miatt ez lehet jóval nagyobb szám is…

Ha külföldi munkavállalásban gondolkodsz, mindenképpen érdemes ellátogatni: ismerkedj a követelményekkel, a lehetőségekkel, szerezz tapasztalatot idegennyelvű interjúzásban!

Dátum: 2015. április 25. 9 óra
Helyszín: Gellért Hotel Danubius – 1111 Budapest, Szent Gellért Tér 1, 1. emelet
Web: www.allasborze2015.hu

A szervezők szeretnének jól felkészülni a közönség fogadására, így előzetes regisztrációt kérnek. Szerencsére nem bonyolítják túl, Facebookon vagy e-mailben lehet jelentkezni, névvel és telefonszámmal.

Facebook: nemzetkoziallasborze2015

E-mail cím

Sok sikert!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Írj te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük