Értékesítési vezetőknek – állásinterjú-vezetés

Állásinterjú-vezetés

Állásinterjún:
- Tud Ön stresszes munkakörnyezetben is határidőre, pontosan, eredményorientáltan dolgozni?

- Nem tudok. Én olyan környezetet, hangulatot teremtek magamnak és másoknak, ahol a jó teljesítmény elérése nem stressz, hanem természetes következménye a munkámnak.

Most keresel értékesítőt, értékesítési támogató kollégát? Erre bevált fejvadász, toborzó céget veszel igénybe, vagy épp a saját HR-esed hozta a jelölteket? Jön a mindent eldöntő állásinterjú, amikor ki kell választani valakit?

Vajon milyen kockázatokat rejtenek a jelöltek? Megvan-e bennük az, amivel valóban jó értékesítővé válhatnak a te cégednél?

Én nem foglalkozom munkaerő-közvetítéssel, toborzással, nem viszek neked jelölteket, nem áll érdekemben egyik vagy másik jelölt kihelyezése. A referenciákat te is tudod értékelni, a kapcsolatrendszerét nagyjából felmérni. De én tudok olyan értékesítés-szakmai kérdéseket is feltenni, amiből látszani fog: szeretne-e, tud-e tudatosan, felépített stratégiával, lépésről lépésre eljutni az eredményig. Nem keményen kell dolgozni, hanem eredményesen, vajon az adott jelölt képes-e erre a céged körülményei között? Mihez kezd majd a nehézségekkel, milyen segítség fog kelleni neki, hogyan tervezi meg a munkáját?

A hozzáállásom itt is „angyali”: kifejezetten törekszem rá, hogy ne kellemetlen kérdésekkel, vizsgáztató hangulattal sokkoljam a jelölteket. Barátságos,  érdeklődő, szakmai tudást kereső kérdésekkel készülök egy-egy állásinterjúra, üzleti tárgyalásként tekintek rá. Eddigi tapasztalatom alapján, ha megteremtjük a stresszmentes állásinterjú-légkört , sokkal hatékonyabban választhatja ki a cég a megfelelő kollégát, aki eredményes értékesítő lesz.

Hogyan megy ez?

Amennyiben szeretnél meghívni engem értékesítői vagy értékesítés-közeli pozíciókra jelentkezők állásinterjú-vezetésére, kérlek, az alábbi megrendelőlapon rendeld meg. Az állásinterjúk előtt egy 0. óra mentén egyeztetni fogom veled, mik a számodra fontos pontok, miről szól a pozíció, amire új kollégát keresel, és milyen kollégára is van szükséged. Ezután minden egyes jelölted állásinterjúján aktívan részt veszek (jelen körülmények között csakis kamerás platformon keresztül), segítek abban, hogy a munkáltatói márka képviselete és a jelöltélmény is megfelelő legyen, emellett biztosan olyan kollégát válassz, aki majd az általad elvártak szerint tud teljesíteni.

Árak és megrendelés

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!