Fazekas Éva, álláskeresési tanácsadó, a Jobangel alapítója

Az álláskeresők védangyalaként 2011 óta segítek álláskeresőknek, írom blogjaim az álláskeresésről. Bárki fordulhat hozzám bizalommal, mert igyekszem mindazt elkerülni, ami a mai magyar munkaerőpiacon megnehezíti az álláskereső életét. Értem az anyagi problémák okozta nehézségeket, értem az elkeseredett, kilátástalan emberek nézőpontját is, eddigi tapasztalataim alapján nekik is próbálok, sokszor sikerrel tudok is segíteni. A diszkriminációt, a sablonos kommunikációt, a nők álláskeresési nehézségeit magam is megtapasztaltam álláskereséseim során az elmúlt 20 évben. Láttam speciális élethelyzetben lévő, nehéz sorsú, vagy onnan épp kitörő embereket, akiknek tényleg csak egy kis segítség kellett a nagy sikerhez. Így nőként megértéssel, empátiával, álláskeresési tanácsadóként pedig tárgyi tudással tudlak átsegíteni az álláskeresés bármilyen nehézségein.

Miért fordulj hozzám?

Velem lehetsz őszinte, nálam ezzel nem buksz el egy állást! Nem kell sablonokat visszamondanod, nem kell megfelelned vélt vagy valós elvárásoknak. Én a te saját gondolataidra vagyok kíváncsi, az álláskeresésed mikéntjét, gyakorlati lépéseit ennek alapján fogom veled közösen kitalálni. Velem azt tanulhatod meg, hogy úgy keress állást, hogy magadat adhasd, és a lehető leggyorsabban sikeres is legyen az álláskeresésed.

Konkrét segítséget nyújtok, nem általánosságokat fogsz tőlem hallani.

Szolgáltatásaim a gyors és hatékony álláskereséshez visznek közelebb. Segítek konkrét állásinterjúra felkészülni, álláshirdetésre jelentkezni, megtervezni az álláskeresési stratégiádat, összeállítani egy vezetői portfóliót.

A célom gyakorlati lépések támogatása: akciótervek, reális határidők, tevékeny álláskeresés.

Álláskeresői segítségnyújtásban szerzett tapasztalataim:

  • Amire a legbüszkébb vagyok: 2015. novembere óta a Jól-Lét Alapítvány önkénteseként nők álláskeresésében segédkezem. Álláskereső Suli címmel előadásokat tartok, segítve ezzel az Alapítványhoz forduló nők boldogulását álláskeresésben, karrierben, főleg – de nem kizárólag – GYESről, GYEDről való visszatérésben.
  • Több mint 5 éve írom a Jobangel blogokat, ezidő alatt több mint 3000 álláskeresővel kerültem online kapcsolatba, segítettem nekik önéletrajzot írni, álláshirdetésre jelentkezni
  • Szakíróként hetente jelentkezem álláskereső rovattal a CV-online álláskeresői blogján
  • A hrportal.hu rendszeresen kéri véleményemet egyes témákban: ezzel képviselem az álláskeresők szempontjait a HR szakma berkeiben

Fazekas Éva, jobangel
Fazekas Éva, Jobangel

Ki vagyok én?

Nem HR-es vagyok, hanem álláskereső 🙂 Tanult szakterületeim: logisztika, marketing, sales, informatika. Versenyszférában kis magyar cégeknél, startupnál, multinacionális vállalatoknál is dolgoztam, termékmenedzserként, üzletfejlesztőként, kerestem magam mellé kollégákat is. Így ismerem az ilyen cégek belső működését, kiválasztási gyakorlatát, tulajdonosi szemléletét is. Az elmúlt 6 évben naponta 1-2 órát biztosan olvasok az álláskeresés és toborzás szakmai életéről, ezzel fejlesztve folyamatosan tudásomat, majd a blogjaimon megosztom azt.

További információk rólam Linkedin szakmai profilomon.

Személyes tanácsadási szolgáltatásaim

Bejelentkezés személyes konzultációra

Sajtómegjelenéseim

 

bejelentkezes-eva

Tetszett? Oszd meg másokkal is!