Luca-naptár Jobangel módra – április

Luca-naptár Jobangel módra – április

Április, a bolondos hónap. Az időjárás is kiszámíthatatlan, és tombol a tavasz, minden bolondul élni kezd. Ha nem lenne egy karrier életeket meghatározó, nagyon komoly dolog, akkor az első multis állás is pont ilyen „áprilisos” élmény lenne.

Szeretek multikban dolgozni, szívesen is ajánlom álláskeresőknek ezernyi ok miatt, de mégis: aki nem ebben szocializálódott, hanem már némi munkatapasztalattal kerül be egy multiba, egyik csodálatból a másik döbbenetbe eshet. Multis munkához kell a multis működés erős értése, önbizalom, türelem, és sok esetben humorérzék, mint utolsó mentsvár. De ezt már a multis állásokra pályázásnál jó tisztázni…

Multicégnél akarsz dolgozni? Ez vár rád álláskeresőként…

 

A Luca-naptár egy olyan időjárás-előrejelző népi megfigyelés, amit december 13. napjától (Luca névnap) december 24-ig, azaz karácsony első napjáig kell figyelemmel kísérnünk. Minden egyes nap feljegyzik, hogy aznap milyen időjárás volt (pl. száraz, esős, enyhe, fagyos stb.). Eszerint minden hónap időjárása olyan lesz, mint az annak megfelelő nap időjárása a tizenkét megfigyelt napból.

Ennek mintájára egy-két éves áttekintéssel készültem cikkecskéimmel, mától minden nap újraközlök egy posztomat az adott hónapból, ami utólag ránézve valamiért fontosabb, mint a többi. Leginkább az olvasói visszajelzések mentén, és kicsit a nekem fontosabb üzenetek kiemelésének eszköze is ez.

Éés, bekapcsoltam a Linkedin Creator módját, azaz a cikkeim a jövőben a Linkedin cikkek között is elérhetők lesznek… Itt 🙂

 

# # #

Tetszett a poszt? Lájkold, oszd meg!

Egyetértesz? Vitatkoznál? Hozzáfűznél valamit? Várom szeretettel a kommented!

Ha neked is személyes segítségre van szükséged az álláskeresésedben, pályaorientációban, karrierváltásodban, válogass tematikus szolgáltatásaimból, vagy nézd meg hogyan tudok segíteni egy vezetői portfólióval eligazodni az álláskeresés útvesztőiben!  További információkért látogasd meg Facebook-oldalam, vagy kövess a Linkedinen!

# # #

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Írj te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük