Luca-naptár Jobangel módra – Augusztus

Luca-naptár Jobangel módra – Augusztus

jobangel luca naptár

A Luca-naptárat a cikkek jelentősége és népszerűsége alapján állítom össze, és a most kiemelt Szent Folyamat olyan nagyot ment 2021 augusztusa óta, mint kevés cikkem. Sírvaröhögős, tragikomikus leírás a multis életről, gondolkodásmódról. Az volt a célom vele, hogy aki nincs benne, tudja mi vár majd rá, aki benne van, próbálja más szemmel nézni, ami történik körülötte. Ennek eredményeképp kevesebb szorongással, egészséges iróniával tudja szemlélni, átélni mindezt.

A Szent Folyamat – Munka multiban: komoly folyamatok, tragikomikus pillanatok

 

A Luca-naptár egy olyan időjárás-előrejelző népi megfigyelés, amit december 13. napjától (Luca névnap) december 24-ig, azaz karácsony első napjáig kell figyelemmel kísérnünk. Minden egyes nap feljegyzik, hogy aznap milyen időjárás volt (pl. száraz, esős, enyhe, fagyos stb.). Eszerint minden hónap időjárása olyan lesz, mint az annak megfelelő nap időjárása a tizenkét megfigyelt napból.

Ennek mintájára egy-két éves áttekintéssel készültem cikkecskéimmel, így minden nap újraközlök egy posztomat az adott hónapból, ami utólag ránézve valamiért fontosabb, mint a többi. Leginkább az olvasói visszajelzések mentén, és kicsit a nekem fontosabb üzenetek kiemelésének eszköze is ez.

Éés, bekapcsoltam a Linkedin Creator módját, azaz a cikkeim a jövőben a Linkedin cikkek között is elérhetők lesznek… Itt 🙂

 

# # #

Tetszett a poszt? Lájkold, oszd meg!

Egyetértesz? Vitatkoznál? Hozzáfűznél valamit? Várom szeretettel a kommented!

Ha neked is személyes segítségre van szükséged az álláskeresésedben, pályaorientációban, karrierváltásodban, válogass tematikus szolgáltatásaimból, vagy nézd meg hogyan tudok segíteni egy vezetői portfólióval eligazodni az álláskeresés útvesztőiben!  További információkért látogasd meg Facebook-oldalam, vagy kövess a Linkedinen!

# # #

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Írj te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük